Beskrivning
[av_one_half first]
[av_image src=’http://www.aminea.se/wp-content/uploads/2016/01/cleanskins-yarra-valley-cabernet-2009-255px-300×300.jpg’ attachment=’987′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_half]
[av_one_half]
[av_image src=’http://www.aminea.se/wp-content/uploads/2016/02/Bodegas-Gregorio-Martinez-300×300.jpg’ attachment=’1124′ attachment_size=’medium’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_half][av_one_half first]
[av_heading heading=’Gregorio Martínez Selección Mónica Martínez Tinto 2013′ tag=’h3′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ padding=’10’ color=” custom_font=”][/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Denominación de Origen: D.O.Ca. Rioja
Druvor: 70% Tempranillo, 20% Mazuela, 10% Graciano
Ålder på vinrankor: 30-35år
Lagring: 11 månader i Fransk ek
Skördeuttag: 35hl/ha
Vinmaking: Druvorna odlas på lerjordar med sand och skiffer på 700möh. Skörden sker för hand med små släpvagnar. Den malolaktiska jäsningen sker med naturlig jäst och utan svavel. Fortsatt jäsning med skalkontakt och med en egenkonstruerad uppfinning som fångar och återanvänder gasen sker i rostfria tankar i ca 1 vecka. Efter varsam pressning pumpas viner över till franska ekfat för lagring i 11 månader. Endast 1500fl producerade.
Filtrering: Vinet buteljeras ofiltrerat.
Karaktär: En öppen och inbjudande doft av finmaskig fruktighet och toner av kryddor och röda bär. Smaken är superelegant med mjuka tanniner, köttiga aromer och en välbalanserad syra. Eftersmaken är lång och elegant. Ett vin med stora intryck och silkeslen känsla.
Serverings temperatur: 16º-18º Celsius
Dekantering: Vinet kan serveras direkt efter öppning. Fällning kan förekomma.
Matrekommendation: Eleganta kötträtter på kalv eller anka med morotspuré och sidfläsk.
[/av_textblock]
[/av_one_half]
Recensioner
Det finns inga recensioner än.